Een dagbesteding voor iedereen

Het belangrijkste doel van onze dagbesteding is om onze deelnemers een veilige, zinvolle en plezierige dagbesteding te bieden. Wij willen ons hier voor inzetten door structuur te bieden d.m.v. een vast dagschema en door elke dag aanwezig te zijn waardoor continuiteit van de zorg en begeleiding gegarandeerd is.

Onze diensten

De openingstijden zijn: ma tot vr van: 09:00 tot 15:00 
De activiteiten worden afgestemd op de mogelijkheden, behoeften en wensen van de deelnemer. Onderdelen van de dag kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • koken en bakken (en opeten!)

  • creatief bezig zijn

  • wandelen, lekker de natuur in

  • gezamenlijke uitstapjes 

Voor wie is Immie dagbesteding?

Jongeren, jongvolwassenen en volwassenen met een LVB (licht verstandelijk beperkt) Immie dagbesteding kiest bewust voor een combinatie van leeftijden. Een groot voordeel is de positieve wisselwerking tussen diverse mensen met verschillende mogelijkheden, hulpvragen én talenten. Jongeren, jongvolwassenen en volwassenen met een LVB (licht verstandelijk beperkt) Immie dagbesteding kiest bewust voor een combinatie van leeftijden. Een groot voordeel is de positieve wisselwerking tussen diverse mensen met verschillende mogelijkheden, hulpvragen én talenten.

Onze tarieven

De tarieven die we hanteren zijn per deelnemer per dagdeel inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank. Aan de lunch stellen wij hoge eisen, wie hard werkt moet ook goed eten, vol vitaminen en vezels. Wilt u meer informatie met betrekking tot de tarieven van de dagbesteding, neemt u dan gerust contact op met info@immiedagbesteding.nl of via +31 (0)6 48 98 33 36

Op zoek naar een dagbesteding?

Laten we beginnen

× Hoe kan ik je helpen?